Prestatge de vins a "El celler del racó"

Marc Benedicto i Vàzquez

Soci fundador

Nascut a La Garriga el 1973 ha treballat des de sempre al negoci familiar Restaurant Braseria el Racó. Titulat per L’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) com a Somelier i amb la certificació del segon i tercer nivell del WSET (Wine&Spirits Education Trust).

Rosa

Sòcia fundadora

Pau López i Cignoni

Soci fundador

Nascut a Barcelona el 1972 ha treballat sempre a l’empresa familiar dedicada a la construcció. Tot i així sempre li han apassionat els vins i ha estat en diversos grups de tast. L’any 2012 decideix estudiar Somelier a l’escola superior d’hosteleria de Barcelona (ESHOB).

Com surgeix la idea de crear el Celler del Racó

El Celler del Racó surgeix en una conversa entre en Pau López i en Marc Benedicto. En Marc té, desde fa molts anys, la braseria el Racó. En Pau té un local molt aprop i decideix proposar a en Marc crear una botiga especialitzada en vins a la Garriga. En Marc pensa que la idea és bona i afegeix que també caldria ampliar la botiga i donar un servei més ampli, així vàrem decidir oferir també vins a copes, tapes, platillos i vermuts.
Posteriorment la Rosa s’afegeix a aquesta iniciativa i el projecte del Celler del Racó comença a fer-se realitat.

Què és el Celler del Racó?

El Celler del racó és un espai gastronòmic on el protagonista és el vi. Tenim una bona oferta de vins a copes que van cambiant per tal de donar sempre rotació a les ampolles obertes,i a la vegada,intentant donar sempre dinàmica i varietat perquè els nostres clients puguin probar vins de diferents zones de Catalunya, Espanya i del món. Disposem d’una eina molt innovadora que és el coravin, amb el qual podem servir una copa de vi sense haver d’obrir l’ampolla, aquest fet ens proporciona la opció de servir un vi de cost elevat a copes.

A més a més a El celler del racó oferim tapes, platillos i vermuts, que ens agrada proposar de maridar amb els vins que oferim a copes o amb els vins que tenim a la botiga.

A la nostra botiga hi podran trobar vins principalment catalans perquè ens agrada potenciar el consum de proximitat, tot i així estem sempre atents als vins que es produeixen a la resta del món i triem productes que ens semblen interessants i que pensem que són representatius del seu origen. Som defensors de l’agricultura ecòlogica i biodinàmica i aquest fet es transmet clarament amb la selecció de vins que oferim a la nostra botiga.

El local

El Celler del Racó està situat a la Garriga
(Vallès Oriental) població que es troba a 35 quilòmetres de Barcelona.

El local té un aforament màxim de 50 persones. Hem utilitzat la fusta com element decoratiu principal per crear un ambient càlid i tranquil, perquè la intenció és que els nostres clients puguin prendre una copa de vi en un ambient relaxat.
Durant els mesos d’estiu disposarem d’una terrassa molt agradable.